Δώρα και ιδέες για το Πάσχα!

Το Πάσχα πλησιάζει και απομένει λίγος χρόνος για να επιλέξετε τα κατάλληλα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από την άνεση του σπιτιού σας και με ένα μόνο κλικ ανακαλύψτε έναν κόσμο γεμάτο ιδέες, προτάσεις και καινοτόμα δώρα από το ηλεκτρονικό κατάστημα tapandaola.gr  

Προτείνουμε μια σειρά από δώρα που θα λατρέψετε, θα σας διασκεδάσουν μα και θα σας φροντίσουν!

Ιδέες για το Νονό και τη Νονά!

Νονοί όλοι του κόσμου ενωθείτε! Η αλήθεια είναι πως το βαφτιστήρι σας έχει μεγαλώσει και πλέον έγινε πιο απαιτητικό! Τα ρούχα και οι φόρμες είναι μια χαρά για να ικανοποιήσουν τη μαμά του όχι όμως το ίδιο! Τι θα λέγατε αν φτιάχνατε μαζί του ποπ κορν, μαλλί της γριάς, και γιατί όχι να τραγουδούσατε όλες τις αγαπημένες του μουσικές επιτυχίες;

Δώρα για τη μαμά!

Μαμάδες, πάντα αγαπημένες και λατρεμένες! Σας αξίζουν πολλά και άλλα τόσα, γιατί είμαστε σίγουροι πως φροντίζετε να μη λείπει τίποτα από κανέναν!

Εμείς από το tapandaola.gr προτείνουμε για τους αγαπημένους σας, μικρά δωράκια που ίσως δώσουν μία ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά σας! 

Δώρα για τον μπαμπά!

Μπαμπάδες, δε θα σας αφήσουμε παραπονεμένους! Ειδικά για εσάς έχουμε τα καλύτερα! Μέσα από τη συλλογή προϊόντων μας ικανοποιούμε και τον πιο απαιτητικό! Δείτε παρακάτω μία σειρά επιλογών από είδη tapandaola.gr μόνο για εσάς!

Ιδέες και δώρα για τον παππού και τη γιαγιά!

Οι αγαπημένοι μας παππούδες και γιαγιάδες φυσικά και δε λείπουν από τη λίστα δώρων του tapandaola.gr! Πρακτικά δωράκια, όπως το Παλμικό οξύμετρο δακτύλου, το ακουστικό βαρηκοΐας και το πιεσόμετρο καρπού θα τους χαροποιούσουν ιδιαίτερα!

Facebook

Instagram

Για περισσότερα δώρα από tapandaola.gr